vineri, 1 mai 2009

viitorul alimentatiei .... cu gust amar

Desigur cu totii ati citit de ravagiile ce le face foametea in lumea a treia, de cei peste 800 milioane de malnutriti de pe glob si ati vazut dramatice fotografii cu copilasi scheletici. Cum s-a ajuns aici? De cand este omul pe pamant, n-au existat perioade atat de lungi de foamete precum cea din actualele tari sarace. Singurele momente de lipsuri alimentare extreme se petreceau in perioadele relativ scurte de timp de dupa o seceta cumplita sau o inmultire peste masura a unor daunatori naturali. Dar nici acestea pe zone atat de extinse precum se intampla actualmente. Este o intamplare sau un act criminal gandit de ELITE?

La un moment dat ,BIOTEHNOLOGIEI a inceput sa i se faca o foarte sustinuta dar mincinoasa reclama, cum ca ar rezolva problema foametei … Dar o chestiune esentiala este motivul pentru care s-a ajuns la foamete: BANCA MONDIALA.

Asta este cumplita realitate: ELITELE au infometat sute de milioane de oameni pentru ca tot ele sa vina apoi cu "solutiile".
Care este pana una alta victoria ecologiei? “Produse ecologice” super scumpe in hipermarketuri. Sau taxe pe poluare … Si pe pungi de plastic.



Niciun comentariu: