sâmbătă, 30 mai 2009

MERGETI LA MITING DUMINICA , 31 MAI!


Duminică 31 mai 2009, veniţi cu toţii la miting!
... până nu va fi prea târziu!

Duminică, 31 mai 2009 - ora 13:00, ne întâlnim în Piaţa Universităţii, în faţa Teatrului Naţional, la km 0 al democraţiei!

Mergi la vot şi ANULEAZĂ VOTUL!

PROCENTUL CRESCUT DE VOTURI NULE va evidenţia votul nostru impotriva partidelor vandute va duce la ANULAREA ALEGERILOR.


CA SĂ ANULEZI VOTUL, APLICĂ CEL PUŢIN DOUĂ ŞTAMPILE

PE ACELAŞI BULETIN DE VOT.



RFID
Cipurile RFID ne sunt impuse de la Bruxelles. Europarlamentarii români nu vor să facă nimic pentru a modifica această reglementare a UE. Birocraţii de la Bruxelles vor să transforme UE într-un imperiu ! Uniunea Europeana NU este paradisul promis! Europarlamentarii pe care i-am votat în 2007 au aratat că NU vor să ne apere de dictatura Comisiei Europene!SĂ MERGEM la vot şi să-l ANULĂM!
Pasapoartele, cărţile de identitate şi permisele de conducere biometrice cu cip RFID reprezinta un pas important către dictatura globala totală (noua ordine mondială). Următorul pas este reprezentat de unificarea cardurilor existente într-un singur card „universal” care să fie şi ID (carte de identitate), permis de conducere, card de sanatate, card bancar, cheie pentru casă şi maşină etc.

Treptat suntem educaţi şi forţaţi să renuntăm la banii "cash" si să platim numai cu cardul. Ultimul pas, cel decisiv, implică renunţarea şi la aceste carduri universale (ce se pot pierde) şi înlocuirea lor cu implanturi RFID.

Tehnologia RFID şi corupţia clasei politice permit trecerea gradată către pasul final, DICTATURA GLOBALĂ, de la care nu mai există întoarcere. Ei vor să ne facă scavi pe cheltuiala noastră! Tehnologia pentru introducerea cipurilor în paşapoarte a costat (până în prezent) Româniaun miliard de euro, din banii nostri !!!

ACUM ESTE MOMENTUL SĂ NE OPUNEM ŞI SĂ STOPĂM INSTAURAREA ACESTEI DICTATURI!



Organizator: Asociatia Civică DREPTATE

Tel. 0746.586.729 / 0732.745.763
e-mail: asociatia_dreptate_hd@yahoo.com
Informaţii suplimentare: http://fymaaa.blogspot.com/
http://refuzimplant.blogspot.com
http://schimbarea.blogspot.com

Niciun comentariu: