duminică, 3 mai 2009

medicina de azi?....o gluma proasta,dar foarte banoasa!

Banii vin din boli, nu din sanatate. Daca promovezi sanatatea moare o industrie. Nu exista boli, nu exista industrie farmaceutica.
Un sclav perfect se formeaza de la varste fragede. Accesul la puii de sclavi se face speriind parintii cu moartea si / sau boala puilor. Frica este o arma aproape imbatabila si permite evitarea evenimentelor si intrebarilor nedorite. In plus, sclavii produc multi bani.


Dar o amenintare mai mare la adresa sanatatii mondiale (decat coruptia) este frauda in studiile legate de siguranta medicamentelor. Sobolanii mor in studiile clinice pentru noi medicamente si sunt inlocuiti cu animale vii; sobolanii care dezvolta tumori sunt inlocuiti cu sobolani sanatosi; doctorii care sunt platiti cu 1000 dolari per pacient pentru a testa un nou medicament arunca pilulele la toaleta si apoi fabrica rezultatele astfel incat compania sa auda ce vrea sa auda”Dr. John Braithwaite ( Canberra’s Australian National University ) http://www.newint.org/issue165/corrupt.htm, mai multe detalii in cartea sa „Corporate Crime in the Pharmaceutical Industry” despre Dr. John Braithwaite: (http://www.anu.edu.au/fellows/jbraithwaite/_documents/JohnBraithwaite_CV.pdf)


Sclavii batrani nu folosesc nimanui; doar cresc chetuielile si le pot da idei daunatoare sclavilor tineri. Orice cale de a micsora numarul scalvilor batrani este buna.

Efectul vaccinurilor asupra creierului: depresii si degenerare neuronala la varste de peste 50 de ani – un alt motiv pentru evitarea vaccinurilor recomandate.
Autor: Russell L. Blaylock, M.D. http://www.russellblaylockmd.com/

Autoritatile sanatatii publice si medicii sunt intr-o permanenta campanie pentru a vaccina persoanele in varsta in fiecare an cu vaccinul antigripal precum si pentru a creste numarul de vaccinuri noi.
Acum vaccinarea se face in mall-uri, corturi si oriunde este un mic loc ce le permite sa se instaleze. Si mai grav este ca folosesc minciuni si tactici de infricosare a persoanelor in varsta asa incat acestea sa accepte vaccinarea antigripala ( una dintre minciuni este ca 36.000 de persoane in varsta mor in fiecare an din cauza gripei). . Multe persoane in varsta spun ca dupa vaccinul antigripal au avut gripa. Producatorii vaccinurilor rad condescendent si raspund ca este imposibil aceste lucru pentru ca vaccinurile antigripale contin virusi morti ( atenuati). Adevarul este ca ceea ce relateaza aceste persoane este o stare prelungita de simptome de boala ca raspuns la vaccin. Pentru corp vaccinul este mai rau decat boala. Amintiti-va! Nimeni nu inregistreaza numarul de persoane in varsta care mor dupa administrarea vaccinului antigripal, mai ales daca mor dupa cateva luni, ceea ce se poate intampla, mai ales daca au o boala cronica sau sunt infirmi.
Anxietatea este o problema majora in depresii iar vaccinarea inrautateste aceasta stare. In fapt, vaccinarea, mai ales vaccinarile multiple, vor mentine creierul intr-o stare inflamatorie care se perpetueaza de la sine pentru ca excesul de glutamat eliberat in creier, precum si glutamatul din mancare vor creste activitatea migrogiala si excitotoxicitatea.


Majoritatea oamenilor folosesc pesticide in casa lor si studiile au aratat ca concentratiile [substantelor] folosite in casa sunt suficiente pentru a favoriza aparitia bolii Parkinson la persoanele susceptibile sa dezvolte boala. Vaccinarile, asa cum au aratat studiile, cresc enorm acest risc. Majoritatea medicilor nu cunosc aceste cercetari importante.

Hai sa spunem ca mergi la doctor si medicul iti spune sa iti faci vaccinul antigripal, pneumococcic si meningococcic, toate trei in aceeasi zi. Astfel esti scutit de alte vizite la medic. Ceea ce doctorul tau ignora sa iti spuna este ca ceea ce iti administreaza este o doza tripla de adjuvant imunitar, totul intr-o singura zi. Si asta inseamna ca organismul tau, creierul tau va fi asaltat de o doza masiva de activatori imunitari puternici, despre care se stie deja ca activeaza sistemul imunitar al creierului la niveluri periculoase chiar si atunci cand este administrata o singura doza. Dovezi ale acestui mecanism ( de activare a sistemului imunitar al creierului si distrugerea celulelor creierului) exista deja nu numai in studiile pe animale dar si in studiile pe oameni.

Sunt si alte modalitati prin care vaccinurile provoaca dezastre asupra creierului. Majoritatea vaccinurilor contin compusi ai aluminiului. O multitudine de studii au aratat ca aluminiul, mai ales in combinatie cu fluorurile, este o puternica toxina pentru creier si se acumuleaza in creier. Cu fiecare vaccin, se administreaza o noua doza de aluminiu. Aceste administrari precoce de aluminiu nu se acumuleaza numai la locul injectiei ci se raspandesc spre creier unde intra in neuroni si celulele gliale ( astrocite si microglii). Un numar de studii au aratat ca aluminiul poate activa microglia si activarea se mentine pe perioade lungi de timp. Asta inseamna ca aluminiul din vaccin aduce microglia in faza de a reactiona exagerat. Urmatorul vaccin actioneaza crescand reactia inflamatorie si eliberarea de excitotoxine, glutamat si acid quinolinic.

Este necesar sa luati in considerare ca orice infectie, atac, rana la cap sau o expunere la toxine va amplifica reactia inflamatorie a creierului, declansata initial de vaccin. Studiile au aratat ca, cu cat sistemul imunitar este mai in alerta ( activat), cu atat mai mult persoana are sanse mai mari sa sufere de boli neurodegenerative.

Si acum, de parca asta nu ar fi deja destul, trebuie sa luam in considerare contaminarea vaccinurilor cu alte virusuri si componente virale. Studiile au aratat ca aceasta contaminare nu este un fenomen rar; intr-un studiu desfasurat asupra vaccinurilor produse de companiile farmaceutice majore arata ca aproape 60% din vaccinuri sunt contaminate. Atunci cand au fost confruntate cu aceasta situatie, producatorii doar au dat din umeri si au spus – „Nu credem ca sunt daunatoare”

Nu a fost niciodata realizat si publicat un studiu legat de siguranta vaccinurilor, studiu in care grupul de control sa fie alcatuit din copii nevaccinati, asa incat sa ai cu ce compara .. DACA sunt atat de eficiente vaccinurile pe cat se spune, DACA sunt sigure, CARE sunt efectele adverse reale etc.
Scuza principala este ca „ar fi lipsit de etica” sa lasi un un grup de copii ( grupul de control) nevaccinati impotriva bolilor ce pot fi prevenite .. prin vaccinare. OK .. dar de ce nu sunt considerati in studiu copiii nevaccinati, copiii ai caror parinti au decis sa nu-si vaccineze copiii? Chiar sunt copii nevaccinati! Dar nimeni nu vrea sa vorbeasca despre ei, nimeni nu vrea sa considere un eventual studiu comparativ al incidentei astmului sau autismului in randul copiilor vaccinati si al celor nevaccinati.


La noi a pornit campania de vaccinare a fetitelor cu Gardasil si .. nu se vaccineaza si baietii din motive financiare.

„In timp ce In România Incepe campania de vaccinare a fetitelor de clasa a IV-a Impotriva cancerului de col uterin, la americani Incepe campania de eliminiare a acestui vaccin de pe piata.


Avand in vedere faptul ca aceste informatii se cunosc de peste 20 ani, folosirea virusurilor, bacteriilor si tesuturilor animale in campanile de vaccinare in masa constituie crearea intentionata a unui risc pentru organismul omenesc. Impactul global asupra marii diversitati a genotipului omenesc este dificil de evaluat, dar impactul este, fara indoiala, negativ si permite insamantarea fiintelor umane cu provirusuri latente. Acest lucru nu poate avea alta motivatie decat asigurarea unui profit medical continuu si constituie o conspiratie criminala de proportii vaste, o politica de genocid impotriva populatiei, reprezentand, prin urmare, crime impotriva umanitatii care sunt, la nivel international, pedepsite cu moartea.

Dar acest lucru este, bineinteles, ignorat si ascuns de publicul larg, mai ales in SUA, in ciuda unei pledoarii facute in 1984 de cativa medici americani intr-un raport catre Natiunile Unite. Faptul ca acest lucru merge inainte cu buna stiinta a comunitatii medicale internationale il transforma intr-o conspiratie internationala in care populatia nu are nici o scapare, avand in vedere ca vaccinarile devin treptat obligatorii si constituie conditii necesare pentru multe programe sociale.

www.nostrabrucanus.wordpress.com


Niciun comentariu: