vineri, 1 mai 2009

gripa porcina....o mare cacealma!

De citeva zile ma uit si eu la tv si vad cum sintem intoxicati cu tot soiul de informatii timpite ,menite sa creeze panica,sa-i faca pe oameni sa uite de celelalte probleme, sa cumpere medicamente cu sacul.....bla,bla,bla : manipulare,minciuna,prostire de masa...!

argumente:
Exista boli specifice unor anumite rase, insa este un fenomen extrem de rar si atunci se poate pune si o a doua intrebare: este o arma biologica rasiala? Ipoteza existentei unor astfel de arme nu este noua. Intrebarea este legitima, tinand cont ca toti bolnavii morti pana acum sunt hispanici
In 1999, in articolul New weapons of ethnic cleansing, se citeaza un raport al British Medical Association care a ajuns la concluzia ca o arma biologica specifica pentru anumite rase ar putea fi realizata in maxim 5 ani iar aceasta va permite guvernelor folosirea acesteia strict pentru a crea victime in randul populatiilor cu caracteristici genetice de un anumit tip.
Simptomele generale ale bolii nu o deosebesc de cea „normala”: febra, tuse, dureri in gat si uneori varsaturi si diaree. In ultimii ani, transmisia celorlalte forme de gripa porcina avea loc la porc la om, insa de aceasta data se pare ca aceasta se poate petrece si de la om la om. Oficialii CDC l-au descris ca avand o combinatie unica de segmente genetice nemaintalnite la oameni sau porci, continand elemente ale virusului uman, aviar din America de Nord si porcin din America de Nord, Europa si Asia. Nu au putut spune daca este un virus nou sau unul mai vechi dar abia acum descoperit. Se considera ca nu exista inca nici un vaccin specific care sa protejeze impotriva acetui tip de gripa porcina si este neclar cata protectie confera tipurile de vaccinuri anti-gripale existente.
Insa marea mass-medie romaneasca se fereste sa ofere mai multe informatii, pentru ca nu cumva cititorii sa faca legaturi si sa se trezeasca. Tamiflu, de care aminteste articolul, (cunoscut si ca Oseltamivir) este un anti-viral ce a fost folosit pe scara larga in timpul aviarei H5N1 din 2005 din sud estul Asiei iar tari precum Marea Britanie, Canada, Statele Unite sau Australia au acumulat stocuri in eventualitatea unei pandemii. Este produs de catre Gilead Sciences, o companie creata in 1987 de Michael Riordan initial sub numele de “Oligogen, Inc.”, si care a fost coordonata de una dintre cele mai influente curele de transmisie dintre ELITE si politic-economic: Donald Rumsfeld. Pentru a intelege mai bine la ce nivel se lucreaza, va prezint cateva detalii despre personaj:

Donald Henry Rumsfeld (1932-), stramosii lui au emigrat din Germania, participant Bilderberg Group , Secretary of Defense sub presedintele Gerald Ford (1975–1977), si Secretary of Defense sub George W. Bush (2001–2006). Membru Council on Foreign Relations, membru Freedom House. Membru Bohemian Grove.

Fondator si membru activ Project for the New American Century (alaturi de Elliott Abrams, Dick Cheney, Paul Wolfowitz, Robert Zoellick).

Interes de afaceri cu Bechtel Group.

Cei care lucreza actualmente in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO - World Health Organization) pentru gasirea unui vaccin specific actualului tip de gripa porcina sunt tocmai cei de la Baxter International, companie implicata in cateva mega scandaluri, ultimul legat de contaminarea unor vaccinuri (zic ei accidental) distribuite in 18 tari cu celebrul virus aviar H5N1. Proportiile dezastrului ar fi fost dramatice daca cehii n-ar fi testat in prealabil primul lot pe dihori. Ca urmare a faptului ca toate bietele animale au murit, s-a cercetat si s-a descoperit ticalosia, insa dupa cum se vede, fara rezultate. Aceiasi nemernici se ocupa de … sanatatea noastra.

Tot ei sunt implicati in colaborari cu diferite guverne pentru gasirea de vaccinuri necesare in eventualitatea unor atacuri “bio-teroriste”.

In 2006 guvernul britanic anunta un plan de vaccinare al intregii populatii cu vaccinuri Baxter in caz de pandemie de gripa.

Cum este posibil ca WHO sa aiba incredere intr-o companie ce a dovedit o neglijenta cel putin penala? De ce nu urla ziarele? De ce nu se discuta? Consecintele “accidentului” lor ar fi ras populatii intregi de pe suprafata pamantului odata cu inceperea unei campanii de vaccinari.

CONCLUZII:

Nu stim daca actuala gripa porcina este produsul unor minti bolnave insa este o ipoteza de luat in calcul. S-a scris mult daca nu cumva si SIDA sau Ebola au fost create artificial. Se stie ca ELITELE cocheteaza cu ideea cautarii unei solutii pentru diminuarea drastica a populatiei pamantului si aceasta o pot realiza printr-un virus ucigas sau printr-o mega campanie de administrare de vaccinuri infectate „artificial” cu un astfel virus.

Dr. Eric Pianka spunea:

Şi cred de fapt că lumii i-ar fi mult mai bine când sunt doar 10 sau 20 la sută dintre noi rămaşi.”

Si tot el, în timp ce primea un premiu al Academiei de Ştiinţe din Texas a spus că pandemia globală SIDA a fost:

“nu prea bună, este prea înceată”.

   Prinţul Philip, August 1988:

„În cazul în care mă voi reîncarna aş vrea să mă întorc ca un virus mortal, pentru a contribui cu ceva la rezolvarea suprapopulării. „

Este sau nu un creata artificial, un lucru este insa sigur: gripa porcina se doreste a fi folosita ca pretext pentru declansarea celei mai mari campanii de vaccinari din istoria omenirii si pentru declararea starii de urgenta pe zone extinse ale planetei.

Trebuie inteles ca urgenta catastrofala va rezolva absolut toate problemele de pe agenda ELITELOR: militarizare, control, Big Brother, limitarea libertatilor, etc. Atunci se va pune inclusiv problema unei vaccinari obligatorii.

Pentru pregatirea mentalului maselor cu vaccinarea in masa, deja mass-media a inceput sa lucreze de pe acum!

Niciun comentariu: