marți, 19 mai 2009

MIEREA DE MANUKA



Arata bine,are un gust minunat si se pare ca poate vindeca si unele maladii.Singura problema:este lipicioasa!....Ah,sa nu uitam nici pretul:5 lire sterline estimat la o lingurita,55 lire un borcanel mic.Este vorba de mierea de manuka(arbore de ceai),singura de acest fel din Marea Britanie.Compania Tregothnan din Cornwall,care deja vinde cu succes ceaiul cultivat pe dealurile insorite din regiune,este increzatoare in mierea de manuka si in faptul ca iubitorii de dulce vor aprecia aceasta delicatesa.Compania sustine ca pretul ridicat eate justificat de faptul ca albinele sint adapostite in 20 de stupi speciali,de citeva ori mai mari decit cei obisnuiti,in valoare de 5000 lire fiecare,iar albinele albinele zboara printre arbustii de manuka din gradina,care in mod normal se gasesc in Noua Zeelanda si Australia.
Mierea se pare ca ar avea si calitati curative,vindecind acneea,arsurile solare,inflamatiile gitului si prrobleme digestive.(sursa:The Guardian)

Mi se pare mie,...sau e doar o strategie de marketing eficienta...denumiri exotice,pret prohibitiv...fraierii au liber la cumparaturi!

6 comentarii:

Anonim spunea...

trebuie sa cititi pe saiturile americane sa vedeti sa va minunati sa cititi..

Anonim spunea...

buna..anonim,da-mi si mie niste site-uri americane, din acelea la ceare te referi. Ms mult...papa

Anonim spunea...

vad ca a aparut si in romania www.manuka.ro

Anonim spunea...

buna ziua
in Romania miere Manuka si pe www.bioremed.ro, e acolo o dra f. draguta care ofera informatii si, daca nu are stoc din ce doresti, in scurt timp il primeste si te anunta. iar pe site sunt multe informatii despre mierea Manuka si trimiteri la site-uri de afara

Anonim spunea...

am un borcan de mire manuka umf+20 500gr din Noua Zeelanda,eu am oprit cura cu miere la recomandarea unui medic (aveam dureri de stomac de la ea),deci vand borcanul cu cat lam cumparat 150 lei,id messenger cibononi

Miere Manuka.com spunea...

Incepand cu 15 august gasiti miere Manuka premium si pe website-ul nostru www.mieremanuka.com