sâmbătă, 15 august 2009

UN SCENARIU DE COSMAR

Combinand material genetic de la porcine, pasari si om, intr-un mod pe care cercetatorii nu l-au mai vazut pana acum, gripa porcina este prognozata a deveni pandemia mileniului, boala ce va determina masuri extreme la nivel mondial.
Simptomele generale ale bolii nu o deosebesc de cea „normala”: febra, tuse, dureri in gat si uneori varsaturi si diaree. In ultimii ani, transmisia celorlalte forme de gripa porcina avea loc la porc la om, insa de aceasta data se pare ca aceasta se poate petrece si de la om la om. Oficialii CDC l-au descris ca avand o combinatie unica de segmente genetice nemaintalnite la oameni sau porci, continand elemente ale virusului uman, aviar din America de Nord si porcin din America de Nord, Europa si Asia. Nu au putut spune daca este un virus nou sau unul mai vechi dar abia acum descoperit. Se considera ca nu exista inca nici un vaccin specific care sa protejeze impotriva acetui tip de gripa porcina si este neclar cata protectie confera tipurile de vaccinuri anti-gripale existente.
Cei care lucreza actualmente in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO – World Health Organization) pentru gasirea unui vaccin specific actualului tip de gripa porcina sunt cei de la Baxter International, companie implicata in cateva mega scandaluri, ultimul legat de contaminarea unor vaccinuri (zic ei accidental) distribuite in 18 tari cu celebrul virus aviar H5N1. Proportiile dezastrului ar fi fost dramatice daca cehii n-ar fi testat in prealabil primul lot pe dihori. Ca urmare a faptului ca toate bietele animale au murit, s-a cercetat si s-a descoperit ticalosia, insa dupa cum se vede, fara rezultate. Aceiasi nemernici se ocupa de … sanatatea noastra.

Tot ei sunt implicati in colaborari cu diferite guverne pentru gasirea de vaccinuri necesare in eventualitatea unor atacuri “bio-teroriste”.

In 2006 guvernul britanic anunta un plan de vaccinare al intregii populatii cu vaccinuri Baxter in caz de pandemie de gripa.

Cum este posibil ca WHO sa aiba incredere intr-o companie ce a dovedit o neglijenta cel putin penala? De ce nu urla ziarele? De ce nu se discuta? Consecintele “accidentului” lor ar fi ras populatii intregi de pe suprafata pamantului odata cu inceperea unei campanii de vaccinari.

Nu stim daca actuala gripa porcina este produsul unor minti bolnave insa este o ipoteza de luat in calcul. S-a scris mult daca nu cumva si SIDA sau Ebola au fost create artificial. Se stie ca ELITELE cocheteaza cu ideea cautarii unei solutii pentru diminuarea drastica a populatiei pamantului si aceasta o pot realiza printr-un virus ucigas sau printr-o mega campanie de administrare de vaccinuri infectate „artificial” cu un astfel virus.

Dr. Eric Pianka spunea:

“Şi cred de fapt că lumii i-ar fi mult mai bine când sunt doar 10 sau 20 la sută dintre noi rămaşi.”

Si tot el, în timp ce primea un premiu al Academiei de Ştiinţe din Texas a spus că pandemia globală SIDA a fost:

“nu prea bună, este prea înceată”.

Prinţul Philip, August 1988:


„În cazul în care mă voi reîncarna aş vrea să mă întorc ca un virus mortal, pentru a contribui cu ceva la rezolvarea suprapopulării. „

Ted Turner, intr-un interviu în Audubon Magazine:

“O populaţie totală de 250-300 de milioane de oameni o reducere de 95% din prezentul nivel, ar fi ideal.”

ELITELE doresc crearea de catre anumite organizatii si mass-media a unei stari de panica in randul populatiei cu scopul de impune starea de urgenta. Si iata ca la Fox News deja se pregateste mentalul colectiv cu ideea de … lege martiala.

Astfel,se vorbeste despre cum o pandemie de gripa porcina poate duce la declararea legii martiale in SUA si automat la suspendarea unor drepturi constitutionale. Analistul Peter J. Johnson subliniaza ca guvernantii trebuie sa inceapa sa gandeasca cum anume o pandemie va afecta viata de zi cu zi a cetatenilor si drepturile lor. Mai ales ca o astfel de lege ii va face pe cei ce refuza vaccinarea sau carantina sa ajunga la inchisoare. Acesta mai considera ca oamenii ar fi dispusi sa renunte la drepturile lor pentru a ramane in viata, dar ca trebuie inceputa din timp o astfel de discutie pregatitoare. Aici merita facut un comentariu. N-ar fi exclus ca o populatie ce a inghitit atat de usor galusca cu 11.09.2001, s-o accepte si pe asta, iar putinii ce-si pun intrebari sa intre sub incidenta incalcarii legii martiale, ce va avea consecinte extrem de grave pentru ei. Sa ne amintim de ceea ce spunea Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

“Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa, fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “


In cazul de fata si o boala poate fi un motiv foarte bun. Ce reguli va impune o astfel de lege intr-un astfel de caz?

- Interzicerea aglomerarilor publice: biserica, cinema, metrou, scoli, etc. Daca lumea va fi suficient de amortita incat ELITELE sa poata pune in practica acest plan, este evident el se va extinde la nivel global, deci inclusiv in lumea ortodoxa, unde printre primele masuri vor fi impotriva impartasaniei.

- Interzicerea calatoriilor si a liberei circulatii

- Vaccinari obligatorii. In acest caz vor putea in sfarsit sa injecteze in corpurile noastre tot ceea ce considera ei ca ar fi necesar. O lege martiala o data impusa, nu se va limita la aspectele gripei porcine. Rand pe rand le vor tot veni noi si noi idei, evident pentru „binele” populatiei. Sa ne amintim si de spusele lui Bertrand Russell, 1953: “Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.“

- Carantina obligatorie. In acest caz se vor putea face abuzuri inimaginabie, creandu-se adevarate lagare.

- Vor fi stabilite strict anumite locuri “sigure” de unde ne vom putea aproviziona, iar acestea nu vor fi pietele in care isi vand produsele producatorii traditionali. Ca urmare vom manca si bea doar ce vor dori ELITELE.

Este un scenariu de cosmar, dar perfect realizabil daca populatia mai doarme mult in bocanci si mai ales daca analistii inteligenti din mass-media continua sa nu-si puna mintea la contributie si sa ia atitudine. Deocamdata insa aproape toti tac, ba mai mult, pun umarul la intretinerea isteriei.

Un comentariu:

pheideas spunea...

Am citit articolul tau in urma cu cateva zie. Acum l-am recitit si constat cu placere faptul ca esti la fel de razboinica ca si mine. Cred ca intr-o existenta anterioara am fost haiduci. :))
Sa revin la articol.
Am scris si eu unul cu ceva vreme in urma, despre implanturi cu cipuri de identificare.
Am spus ca nu vom fi siliti, ci ne vom duce de bunavoie, chiar vom plati sa fim implantati. :)) Asa functioneza sistemul. Nu te constrange, nu te intinde pe masa si un doctor Mengele vine cu o siringa imensa, ci iti creeaza premisele unei nevoi.
Am scris tot in trecut despre sanatate si fast food. Mai ca n-am fost luat la "bataie", pentru ca am sustinut ca junk-foodul este nociv. Merg pe strada si privesc "vite", nu oameni. Creiere spalate in experiente de marketing efectuate in ultimii 20 de ani. Ma si intreb cateodata, daca merita sa lupt pentru cineva. Te poti trezi ca "dusmanul" este in spatele tau. ... No comment !