joi, 11 iunie 2009

POVESTE CU FINAL NEASTEPTAT

Mai demult,am citit o povestioara care mi-a placut tare mult si vreau sa o postez....e destul de haioasa...si cu unele....invataminte!

"O femeie recent divortata, isi petrecu prima zi impachetandu-si lucrurile in cutii si valize. A doua zi a venit un camion si a incarcat totul,inclusiv mobila. A treia zi ,s-a asezat pe jos,in sufrageria goala,a pus muzica in surdina,a asezat doua luminari,doua kg de creveti,o farfurie de icre si o sticla de vin alb pus la gheata. Cand a terminat de mancat,a demontat toate barele de la perdelele din fiecare camera, le-a scos capacele laterale, a indesat inauntru icrele si crevetii care ii ramasesera,a pus capacele la loc si a asezat din nou barele la geamuri.
Cand s-a intors, fostul sot, s-a mutat cu amanta si cu noua lui mobila. In primele zile totul fu perfect. Insa in curand, incet, incet, casa a inceput sa puta.
Au incercat de toate: au facut curatenie,au aerisit...au verificat gurile de ventilatie pentru eventualitatea ca s-ar putea gasi soareci morti inauntru,au spalat covoarele...In fiecare coltisor de casa au pus deodorante electrice, au golit zeci de butelii de spray.. Au cheltui o gramada de bani sa schimbe covoarele...In zadar. Nimic nu functiona. Nimeni nu le mai venea in vizita, angajatii refuzau sa lucreze si pana si fata care facea curatenie in casa, i-a abandonat.
Disperati, fostul sot si amanta, au hotarit sa se mute. Dupa o luna inca nu gasisera pe nimeni dispus sa cumpere casa. Cei de la agentiile imobiliare nici nu mai raspundeau la telefon. In final au cumparat o casa noua. Intr-o zi,fosta sotie il suna ca sa rezolve cateva detalii legate de finalizarea divortului si in treacat il intreaba cum o mai duce. El raspunde ca vinde casa, fara insa sa-i dea vreo explicatie. Ea il asculta calma, apoi ii zice ca o sa vorbeasca cu avocatul, sa vada cum ar putea face sa cumpere ea casa.. Banuind ca ea n-are nici o idee despre adevaratul motiv pentru care o vinde, ii propune a zecea parte din pretul real al locuintei, ca sa scape cit mai repede. Femeia accepta si in citeva ore avocatul ii aduce actele la semnat.
O saptamana mai tirziu, barbatul si amanta se oprira la poarta casei, observand surazatori cum muncitorii impachetau lucrurile si le urcau in camion. Totul....inclusiv barele de la perdele..."

Niciun comentariu: