joi, 17 septembrie 2009

SINUCIDERI CRESTINESTI

Stim cu totii cat este de greu pentru un crestin sa se sinucida. Stim ca sinuciderea este un pacat si ca nu trebuie comisa deoarece nu vom mai ajungem la Dumnezeu. Cum putem sa pastram traditia dar sa vedem mai repede sfarsitul? Ce metode sunt considerate crestinesti pentru a ajunge in sfarsit la moarte? Urmand una dintre metodele de mai jos.
Pentru toti crestinii moartea este preferabila acestei vieti oribile dar ei nu se pot sinucide deoarece ar comite un pacat oribil. M-am gandit la cateva modalitati care v-ar apropia de Dumnezeu.
Este foarte important, inainte sa incepeti procesul, sa nu va ganditi la sinucidere. Evident nici nu v-ati gandi, fiind un crestin devotat, dar incercati totusi sa faceti urmatoarele pentru a-i arata lui Dumnezeu sacrificiul vostru:

1- tine post negru - se stie ca postul negru de cel putin 6 saptamani vindeca trupul de orice boala oricat de incurabila ar fi aceasta. De aseamenea, in timpul postului negru te vei simti mult mai plin de viata.
2- enerveaza un musulman – stim toti cat de sensibili sunt musulmanii cand te iei de zeul lor. Poti eventual sa-i citesti din biblie (doar porti biblia cu tine unde te duci, nu?) si sa-i demonstrezi superioritatea zeului tau.
3- tine predici despre Dumnezeu bolnavilor de febra tifoida, holera sau ciuma. Tine-i de mana in timp ce mor, gusta-le mancarea in timp ce le dai sa manance pentru a vedea cat e de calda, ai grija sa nu folosesti masti de protectie. Dupa cateva zile sau cateva saptamani(depinde de imunitatea organismului tau) vei lua cu siguranta boala. Acum trebuie sa fii foarte atent deoarece trebuie sa refuzi orice forma de medicatie. Tine post negru si roaga-te. Daca Dumnezeu te vrea la el, te va primi, daca nu, vei scapa.
4- du-te intr-o piata publica din Coreea de Nord, declara-ti iubirea pentru Dumnezeu si spune ca acesta este mai presus decat Kim Jong Il.
5- daca esti femeie (casatorita normal) pastreaza o sarcina care iti va pune in pericol viata, oricum ai face-o nu? Doar esti crestina.
6- nu te duce niciodata la medic pentru niciun control. Daca ai dureri insuportabile bea ceai de tei si roaga-te mult. Daca in timp ce te rogi durerile devin tot mai mari, este semn bun, dracii se zvarcolesc in tine din pricina rugaciunilor. Continua.

Iar acum, luati aminte: Save the planet, kill yourself!

http://throughgreenglasses.blogspot.com

Niciun comentariu: